*Zgjedhni së paku një fushë për të filtruar ofertat.

Viti i Ri ne DUBAI,
Dubai, Emiratet e Bashkuara

27 Dhjetor - 3 Janar Lavender Hotel by Gloria 3* 999€ për person (me mëngjes) Grandeur Hotel 4* 1190€ për person (me mëngjes) *...
12 orë
Nga: 27 Dhjetori
7 Netë
Çmimi: 999€

Zara Hotel &SPA 4* – Bansko,
Bansko, Bulgaria

ZARA HOTEL & SPA 4* 4 nete -> 335 EUR personi 7 nete -> 495 EUR personi Ne cmime perfshihet: ✔️Akomodimi ne hotel per 4/ 7...
12 orë
Nga: 6 January
7 Netë
Çmimi: 335€

Casa Karina 4* – Bansko,
Bansko, Bulgaria

CASA KARINA 4* 7 nete -> 479 EUR personi Ne cmime perfshihet: ✔️Akomodimi ne hotel per 4/ 7 nete, ✔️Sherbimi: Mengjes dhe...
12 orë
Nga: 20 Nëntori
7 Netë
Çmimi: 479€
made with love a keyboard by crumble.