Mario Resort 3* HB – Sarandë,

12 orë
Nga: 1 Korriki
6 Netë

Në Ofert janë të përfshira: Udhetimi, Hoteli, Mengjesi, Darka.

Femit 0-2falas,2-8 vjet paguan 85% të çmimit

Oferta vlen per akomodim gjat muajit Qershor .

2 netë – 3 ditë 55€

3 netë – 4 ditë 75€
4 netë – 5 ditë 100 €
5 netë – 6 ditë 125€
6 netë – 7 ditë 150 €

 

Oferta vlen per akomodim gjat muajit Korrik dhe Gusht .

2 netë – 3 ditë 80 €

3 netë – 4 ditë 105€
4 netë – 5 ditë 130 €
5 netë – 6 ditë 155 €
6 netë – 7 ditë 180 €
7 netë – 8 ditë 205 €

 

Çmimet jane per person ne dhome dyshe/treshe
Akomodimi në Hotel Mario Resort

Plazhi i parë për shfrytëzim 50m nga hoteli Mario Resort, Plazhi i Hotel Santa Quaranta
check in 11:00- 12:00 check out 08:00 – 09:30

 • Çfarë përfshinë ?

  Pishinë
  WiFi Falas
  Parking
  Restaurant
  Non-smoking Rooms
  Bar
  Plazh privat
  SPA
  Çmimi: €150
  made with love a keyboard by crumble.