Viti i Ri ne DUBAI,

12 orë
Nga: 27 Dhjetori
7 Netë

27 Dhjetor – 3 Janar

Lavender Hotel by Gloria 3*
999€ për person (me mëngjes)

Grandeur Hotel 4*
1190€ për person (me mëngjes)
* Gala darka e fundvitit 70€ (opsionale)

Canal Central Business Bay 4*
1620€ për person (me mëngjes)
+ Gala darka e fundvitit e përfshirë

Aloft Palm Jumeirah 4*
1649€ për person (me mëngjes dhe darkë)
+ Gala darka e fundvitit e përfshirë

Në çmim janë të përfshira:
– Hoteli me mengjes
– Bileta e aeroplanit me Fly Dubai
– Transferi me Bus ne Aeroportin e Shkupit dhe anasjelltas,
– Transferi aeroport Dubai – Hotel dhe ansjelltas,
– Ciceron profesional në shoqërim gjatë gjithë udhëtimit

Kosto shtese:
– Viza (80 EUR)
– City Tour (30 EUR)

Çfarë përfshinë ?

Pishinë
WiFi Falas
Parking
Restaurant
Non-smoking Rooms
Bar
SPA
Çmimi: €999
made with love a keyboard by crumble.