A Promise for Pleasure Qendra e Thirjeve| 09:00 - 20:00 | 038 551 850 / 044 551 850

CAPPADOCIA

VISITO CAPPADOCCIA!

 

Elaa Cave Hotel / Ortahisar (me mengjes)

279 euro per person

 

Ramada Cappadoccia Hotel | Ortahisar (mengjes dhe darke)

299 euro per person

 

Suhan Cappadoccia Hotel | Avanos

315 euro per person

 

Ofertat vlejnë:

 

Dhjetor 2017 deri Mars 2018

 

Ne cmim përfshihen:

-        3 net \\ 4 diteakomodim per person ne dhome dyshe

-        Bileta Prishtine– Istanbul – Kayseri me Pegasus

-        Transferiaeroport – hotel – aeroport

-        Te Gjitha taksat

Moti

Kurset e këmbimit