A Promise for Pleasure Qendra e Thirjeve| 09:00 - 20:00 | 038 551 850 / 044 551 850

Kontakti

Për informata mund të kontaktoni në telefonat tonë kujdestar, ku stafi ynë do t'ju sigurojë informacionet e dëshirueshme si dhe rezervimet në bazë të kërkesës tuaj.

Tel: 00381 (0) 38 551 850

Mob: 00386 (0) 49 882 225

Mob: 00377 (0) 44 551 850

Email: [email protected]
Moti

Kurset e këmbimit