A Promise for Pleasure Qendra e Thirjeve| 09:00 - 20:00 | 038 551 850 / 044 551 850

Hotel Pirin 4* HB - Bansko

HOTEL PIRIN 4* HB (mëngjesi dhe darka)

4 net | çmimi per person: 240 euro

7 net | çmimi per person: 395 euro

 

Oferta përfshin:

- Akomodimi ne hotel ne datat sipas kërkesës

- Shërbimi: HB (mëngjesi dhe darka

- Lift Pass

- Pajisjet për Ski ose snowboard

- Mësuesi per skijim ose snowboard

- Skijim ne mbrëmje

- Transferi deri te gondola dhe anasjelltas

- Përdorimi i fasiliteteve ne hotel

- te gjitha taksat

OFERTA VLEN DERI ME DATEN 30.11.2016Moti

Kurset e këmbimit