A Promise for Pleasure Qendra e Thirjeve| 09:00 - 20:00 | 038 551 850 / 044 551 850

The Green Park Resort 4* HB - Kartepe

SUPEROFERTA PER SKIJIM KARTEPE | TURQIA

 

The Green Park Resort 4* HB (mengjes dhe dark) - Kartepe

4 Nete -369 € | cmimi per person
7 Nete - 469 € | cmimi per person

 

Ne cmim jane te perfshira
Bileta e Avionit : Prishtinë - Stamboll- Prishtinë
Transferi : Aeroport - Hotel - Aeroport
Akomodimi: per 4 apo 7 netë
Mengjes dhe Darke
Skipass
Asistence 24/7 gjatë gjithë kohës
Fluturim realizohet me Pegasus

Të gjitha taksat Moti

Kurset e këmbimit