A Promise for Pleasure Qendra e Thirjeve| 09:00 - 20:00 | 038 551 850 / 044 551 850

Tulip by Molton Hotels 4* BB (me mengjes) - Stamboll

Cmimi per person 215 euro

Rezervimi duhet te behet se paku 10 dite para nisjes

cmimi vlen per nisje ne Janar, Shkurt dhe Mars 2017

Ne cmim eshte e llogaritur:
- Bileta kthyse me TURKISH AIRLINES
- Transfer aeroport – hotel - aeroport
- Akomodimi per 2 net
- TE GJITHA TAKSATMoti

Kurset e këmbimit